Омлет з печерицями та помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з печерицями та помідорами я часто готую на вечерю. Він виходить легким, але в той же час ситним. Наситить і збереже вашу фігуру.
Рецепт омлету з печерицями та помідорами я знайшла в кулінарній книзі. Дуже сподобався, вирішила приготувати для вас і підготувала рецепт з фото. Омлет з печерицями та помідорами можна подавати з гарніром, наприклад, гречка або рис. Або просто з тостами на сніданок. Смачно і ситно. Дуже легкий в приготуванні. Всім раджу.
- Яйце - 1-2 штук
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Печериці - 100 грам
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Помийте і почистіть печериці. Наріжте помідори, часник поріжте маленькими шматочками, печериці - тонкими скибочками.
Збийте яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.
Чистий цибулю, наріжте його дрібно і обсмажте.
Додайте до майже готового цибулі помідор, часник і шампіньйони. Тушкуйте все разом під закритою кришкою близько 5-8 хвилин.
Потім додайте до тушкованим овочам і печериць томатну пасту. Перемішайте.
І залийте збитим яйцем. Коли одна сторона омлету схопиться, перевертайте. Омлет буде розвалюватися, тому що багато начинки, але не переживайте, так і має бути.
І вас вийде такий чудовий і апетитний омлет з шампіньйонами і помідорами.