Омлет з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва на любителя, так як з крохмалем омлет виходить розсипчастим. Не виходить традиційний запечений пласт. Втім, смакові переваги не страждають.
Омлет з крохмалем можна приготувати так. Спочатку витопите жир з бекону, а потім обсмажте на ньому квасоля. За потреби, додайте трохи вершкового масла. Залийте сковороду збитими з крохмалем і вершками яйцями. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Смажте протягом 5 хвилин, потім змішайте лопаткою вміст сковороди і залиште на виключеною плиті під кришкою ще на 5 хвилин. Посипте готовий омлет зеленню і відразу подайте на стіл. Смачного!
- Зелена стручкова квасоля - 200 грам
- Бекон - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 2 чайних ложки
- Яйця - 8 штук
- Вершки - 125 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте і обсмажте бекон на сухій сковороді на слабкому вогні.
Коли витопиться жир додайте квасолю і тушкуйте під кришкою до м'якості. Якщо мало жиру, можна додати трохи вершкового масла.
Яйця збийте з крохмалем і спеціями за допомогою віночка. Додайте вершки і вилийте суміш у сковороду.
Смажте протягом 5 хвилин, потім змішайте лопаткою вміст сковороди і залиште на виключеною плиті під кришкою ще на 5 хвилин. Посипте готовий омлет зеленню і відразу подайте на стіл.