Рецепт Омлет з кабачків на сковороді фото

Омлет з кабачків на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Яйця , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Завдяки часнику омлет виходить дуже ароматним. Пишний, повітряний, ніжний, з хрусткими кабачками - просто смакота.

Опис приготування:

Омлет з кабачками приготувати просто. Наріжте часник і кабачки і обсмажте на олії до м'якості. Залийте збитими з молоком і спеціями яйцями і накрийте кришкою. Готуйте протягом 5 хвилин, потім залиште на виключеною плиті ще на кілька хвилин, щоб омлет дійшов. Для подачі викладіть порцію омлету на листя салату, посипте часником і рубаною зеленню. Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Листя салату - 4-6 штук
  • Гілочка кропу - 5-6 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
омлет з кабачків на сковороді - фото крок 1
Збийте яйця з молоком, сіллю і спеціями.
омлет з кабачків на сковороді - фото крок 2
Кабачок наріжте кільцями, а часник тонкими пластинками. Відразу відкладіть трохи часнику в сторону - він знадобиться для подачі.
омлет з кабачків на сковороді - фото крок 3
Обсмажте кабачки і часник на рослинній олії до м'якості.
омлет з кабачків на сковороді - фото крок 4
Влийте яєчну суміш, накрийте кришкою і смажте на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
омлет з кабачків на сковороді - фото крок 5
Вимкніть вогонь, накрийте рушником і дайте омлету трохи дійти. Для подачі викладіть порцію омлету на листя салату, посипте часником і рубаною зеленню.

Схожі рецепти