Омлет з 3 яєць
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпопулярніших сніданків у всьому світі - омлет. Прості інгредієнти, швидке приготування і велика варіація смаків роблять це блюдо таким улюбленим. Ось вам один з його варіантів.
Прочитайте про те, як приготувати омлет з 3 яєць. За вашим бажанням додайте до складу натертий сир, ковбасу шматочками і болгарський перець. Загалом, Усе, що буде у вас в холодильнику. Це завжди смачно і швидко! Зіпсувати закуску дуже складно, тільки якщо ви її пересмажиться.
- Яйце - 3 штуки
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яйця збийте з сіллю і перцем.
У сковороді розігрійте масло. Влийте яйця в сковороду. Додайте дрібно нарізану петрушку.
Через пару хвилин омлет готовий! Поверніть його рулетом і перекладіть на тарілку. Смачного!