Омлет «Вітамінний»
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний і красивий омлет дійсно дуже корисний: запікається без масла, містить в складі болгарський перець, брокколі і шпинат. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Цей рецепт ви можете взяти за основу, а додавати овочі можна за вашим бажанням. І, звичайно, це можуть бути не тільки овочі, але і гриби, сир, шматочки курки. Дуже смачно і ситно!
- Шпинат - 4 штуки (свіжий)
- Перець - 1 штука (болгарська )
- Брокколі - 200 грам
- Яйце - 4 штуки (куряче)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Шпинат дрібно наріжте, перець наріжте соломкою.
2. Брокколі розберіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді.
3. Викладіть овочі шарами в змащену маслом форму.
4. Яйця змішайте з молоком, посоліть і Слека збийте виделкою.
5. Залийте овочі яєчною сумішшю і запікайте в духовці при 170 градусах близько 30 хвилин або до бажаної консистенції яєчної маси.
6. Смачного!