Омлет в банку
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково спробуйте це незвичайне блюдо. Омлет виходить як суфле, абсолютно не жирний, ніжний і м'який. Прикрашений зеленню, він дуже красиво виглядає на столі.
Омлет в банку досить просто приготувати. Збийте яйця з молоком, влийте суміш в змащену маслом банку-закрутку. Поставте її на ганчірочку в каструлю з водою і варіть після закипання протягом 20 хвилин. Кришка на банку повинна бути закрита нещільно. Готовий омлет витрусити з банки різким рухом. Покладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і подайте на стіл. Смачного!
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (для прикраси)
Razbeyte яйця, додайте молоко.
Збийте в однорідну масу за допомогою міксера.
Візьміть банку з кришкою, що закручується, змастіть зсередини рослинним маслом і влийте омлетну масу.
Налийте в каструлю холодну воду, покладіть на дно ганчірочку і поставте нещільно закриту банку з омлетом. Доведіть воду до кипіння і варити протягом 20 хвилин на слабкому вогні. Готовий омлет витрусити з банки різким рухом. Покладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і подайте на стіл.