Рецепт Омлет в банку фото

Омлет в банку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Обов'язково спробуйте це незвичайне блюдо. Омлет виходить як суфле, абсолютно не жирний, ніжний і м'який. Прикрашений зеленню, він дуже красиво виглядає на столі.

Опис приготування:

Омлет в банку досить просто приготувати. Збийте яйця з молоком, влийте суміш в змащену маслом банку-закрутку. Поставте її на ганчірочку в каструлю з водою і варіть після закипання протягом 20 хвилин. Кришка на банку повинна бути закрита нещільно. Готовий омлет витрусити з банки різким рухом. Покладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і подайте на стіл. Смачного!

  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
омлет в банку - фото крок 1
Razbeyte яйця, додайте молоко.
омлет в банку - фото крок 2
Збийте в однорідну масу за допомогою міксера.
омлет в банку - фото крок 3
Візьміть банку з кришкою, що закручується, змастіть зсередини рослинним маслом і влийте омлетну масу.
омлет в банку - фото крок 4
Налийте в каструлю холодну воду, покладіть на дно ганчірочку і поставте нещільно закриту банку з омлетом. Доведіть воду до кипіння і варити протягом 20 хвилин на слабкому вогні. Готовий омлет витрусити з банки різким рухом. Покладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і подайте на стіл.

Схожі рецепти