«Олів'є» з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Салат"Олів'є" з зеленою цибулею і домашнім майонезом. Рецепт простий, але дуже вдалий. Лук освіжає салат і надає йому пікантність, спробуйте, це дуже смачно.
Опис приготування:
У салат можна додавати і зелену цибулю і ріпчасту. Зелену цибулю нарізаємо і висипаємо в салат, а ріпчаста ріжемо дрібно і попередньо маринуємо в яблучному оцті, щоб його смак пом'якшав. Домашній майонез, так само, поліпшить смак готового блюда і наповнить його смаком.
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Огірки солені - 4-5 штук
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Майонез домашній - 200 мілілітрів
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуємо інгредієнти. Курячі грудки відварюємо заздалегідь. Також, варимо картоплю, морква і яйця до готовності.
Солоні огірки ріжемо кубиками і висипаємо в миску.
Варену курячу грудку нарізаємо впоперек волокон і додаємо до огірків.
Далі, кладемо в салат нарізаний відварну картоплю.
Додаємо прорізає кубиками морква.
Рідина з консервованого горошку зціджувати, а сам горошок висипаємо в миску.
Варені яйця чистимо, ріжемо і висипаємо в салат.
Заправляємо салат домашнім майонезом і додаємо нарізану дрібно зелену цибулю. Все перемішуємо.
"Олів'є" з зеленою цибулею подаємо до столу. Смачного!