Рецепт «Олів'є» з цибулею фото

«Олів'є» з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Зелена цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Салат"Олів'є" з зеленою цибулею і домашнім майонезом. Рецепт простий, але дуже вдалий. Лук освіжає салат і надає йому пікантність, спробуйте, це дуже смачно.

Опис приготування:

У салат можна додавати і зелену цибулю і ріпчасту. Зелену цибулю нарізаємо і висипаємо в салат, а ріпчаста ріжемо дрібно і попередньо маринуємо в яблучному оцті, щоб його смак пом'якшав. Домашній майонез, так само, поліпшить смак готового блюда і наповнить його смаком.

  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Огірки солені - 4-5 штук
  • Горошок - 200 грам (консервований)
  • Майонез домашній - 200 мілілітрів
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
& Quot; Олів'є
Підготуємо інгредієнти. Курячі грудки відварюємо заздалегідь. Також, варимо картоплю, морква і яйця до готовності.
& Quot; Олів'є
Солоні огірки ріжемо кубиками і висипаємо в миску.
& Quot; Олів'є
Варену курячу грудку нарізаємо впоперек волокон і додаємо до огірків.
& Quot; Олів'є
Далі, кладемо в салат нарізаний відварну картоплю.
& Quot; Олів'є
Додаємо прорізає кубиками морква.
& Quot; Олів'є
Рідина з консервованого горошку зціджувати, а сам горошок висипаємо в миску.
& Quot; Олів'є
Варені яйця чистимо, ріжемо і висипаємо в салат.
& Quot; Олів'є
Заправляємо салат домашнім майонезом і додаємо нарізану дрібно зелену цибулю. Все перемішуємо.
& Quot; Олів'є
"Олів'є" з зеленою цибулею подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти