Оладки з кабачків з житнім борошном
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та корисні оладки з кабачків з житнім борошном - це відмінний варіант для сніданку, обіду або перекусу. Готувати оладки досить просто. Беріть на замітку рецепт!
Окрім всього, додамо в рецепт ароматний свіжий кріп і трохи сухого часнику, так, оладки з кабачків з житнім борошном вийдуть більш ароматними і яскравими за смаком. Подавайте оладки до столу з різними соусами, підійде сметана або сметана змішана з соєвим соусом, гірчицею. Також до оладок можна подати нарізку овочів або будь-який салат.
- Кабачки - 200 грам
- Кріп - 20 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Борошно житнє - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть кабачок тонкою соломкою. Якщо кабачок занадто рідкий, рідина відіжміть.
Додайте до кабачки одне куряче яйце, сіль, перець, сухий часник.
Додайте слідом до кабачків йогурт і нарізаний свіжий кріп.
Всипте в миску житнє борошно. За бажанням можете додати також трохи розпушувача.
Перемішайте ретельно всі інгредієнти.
Сковороду розігрійте, влийте рослинне масло. Після викладайте кабачкової тісто за допомогою столової ложки. Смажте оладки з обох сторін по кілька хвилин.
Смачного!