Рецепт Мочені яблука з житнім борошном фото

Мочені яблука з житнім борошном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 35 дн. 15 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати смачні мочені яблука в домашніх умовах, зверніть увагу на цей рецепт. Простий, цілком доступний варіант з житнім борошном вам обов'язково сподобається. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Щоб яблучка вийшли не тільки смачними, але і ароматними, рекомендую обов'язково додати листочки смородини або малини, а також м'яту. Крім того, можна взяти суміш з ароматних спецій, буде дуже здорово.

  • Яблука - 1.5 кілограма
  • Житнє борошно - 50 грам
  • Вода - 2.5 L (приблизно)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Малинові листя - За смаком
  • М'ята - За смаком
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 1
Яблука і листя ретельно вимийте.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 2
З'єднайте цукор, сіль і житнє борошно.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 3
Влийте воду і все як слід перемішайте.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 4
На дно зручного контейнера викладіть частина зелені.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 5
Щільно укладіть яблука.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 6
Зверху викладіть листя.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 7
Влийте підготовлену воду. Накрийте кришкою і залиште на 3-4 дня в теплі.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 8
Після приберіть яблука в підвал або в інше темне і прохолодне місце на 35-45 днів.
мочені яблука з житнім борошном - фото крок 9
Обов'язково спробуйте ці ароматні мочені яблука!

Схожі рецепти