Мочені яблука з житнім борошном
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачні мочені яблука в домашніх умовах, зверніть увагу на цей рецепт. Простий, цілком доступний варіант з житнім борошном вам обов'язково сподобається. Запам'ятовуйте!
Щоб яблучка вийшли не тільки смачними, але і ароматними, рекомендую обов'язково додати листочки смородини або малини, а також м'яту. Крім того, можна взяти суміш з ароматних спецій, буде дуже здорово.
- Яблука - 1.5 кілограма
- Житнє борошно - 50 грам
- Вода - 2.5 L (приблизно)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Малинові листя - За смаком
- М'ята - За смаком
Яблука і листя ретельно вимийте.
З'єднайте цукор, сіль і житнє борошно.
Влийте воду і все як слід перемішайте.
На дно зручного контейнера викладіть частина зелені.
Щільно укладіть яблука.
Зверху викладіть листя.
Влийте підготовлену воду. Накрийте кришкою і залиште на 3-4 дня в теплі.
Після приберіть яблука в підвал або в інше темне і прохолодне місце на 35-45 днів.
Обов'язково спробуйте ці ароматні мочені яблука!