Оладки з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Готуються дані оладки дуже швидко і досить просто. Виходять дуже смачні, ніжні й ароматні - відмінний варіант ситного сніданку для всієї родини.
Опис приготування:
Пропоную сьогодні приготувати оладки з грушею. Продукти нам знадобляться найпростіші, а результат вас неодмінно порадує. Оладки виходять надзвичайно ніжні і дуже смачні, сподобаються дітям і дорослим. Подавати їх можна з будь-яким варенням, медом або сметаною.
- Груша - 1 штука (велика)
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Грушу помийте, зніміть з неї шкірку і натріть на тертці.
Додайте до неї цукор і одне яйце.
Перемішайте і влийте кефір.
Додайте борошно, сіль і соду.
Перемішайте все ще раз до однорідного стану. Якщо необхідно, то додайте ще трохи борошна. Тісто має бути по густоті приблизно як сметана.
Розігрійте масло і викладайте тісто столовою ложкою, надаючи йому потрібну форму.
Обсмажуйте оладки на вогні трохи нижче середнього з двох сторін до золотистого кольору.
Оладки з грушею готові. Смачного!