Рецепт Оладки з брокколі в духовці фото

Оладки з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 50 хв.

Брокколі вважається найкориснішою капустою свого сімейства, а страви з неї просто чудові на смак! подивіться, як приготувати млинці з брокколі в духовці. Це дивовижна закуска.

Опис приготування:

Правильне харчування може бути корисним! наприклад, оладки з брокколі в духовці - відмінний варіант вечері в домашніх умовах.

Капуста брокколі містить в собі масу корисних вітамінів, в тому числі вітамін С. І, завдяки його величезному змістом, брокколі по праву можна назвати приголомшливим антиоксидантом.

  • Брокколі - 500 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком
оладки з брокколі в духовці - фото крок 1
1. Рецептів страв з брокколі досить багато. Наприклад, оладки з брокколі в духовці. Для їх приготування нам знадобиться капуста, яйце, борошно і часник, а також масло для смаження.
оладки з брокколі в духовці - фото крок 2
2. Капусту добре промиваємо проточною водою і потім розбираємо на суцвіття. Видаляємо зайві листочки і зрізаємо грубі стебла.
оладки з брокколі в духовці - фото крок 3
3. Тепер нам потрібно її подрібнити. Блендер для цього не годиться, тому скористаємося звичайної теркою (середньої) або кухонним комбайном з функцією подрібнення.
оладки з брокколі в духовці - фото крок 4
4. До капусти додаємо яйце, спеції, видавлений часник і борошно. Всю масу ретельно розмішуємо, після чого за допомогою столової ложки відправляємо оладки смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо їх з обох сторін по одній хвилині, після чого викладаємо на лист пергаменту і відправляємо в духовку.
оладки з брокколі в духовці - фото крок 5
5. Якщо хочете приготувати більш дієтичні оладки, тоді зовсім не обсмажуйте їх, а відразу викладайте на лист і відправляйте в духовку на 20 хвилин. Ось такі гарні вони виходять. Перед подачею їх можна полити сметаною або додати майонез за смаком.

Схожі рецепти