Оладки на кефірі з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ароматні й соковиті млинці з персиками підкорять будь-якої дитини з першої спроби, особливо якщо ви подасте їх з квітковим медом або сметаною, втрутитися в неї трохи цукру. Не забудьте і про чай!
Рум'яні млинці з персиковим смаком - ідеальний десерт або сніданок, полуденок. Готувати їх можна за 15 хвилин при наявності свіжих або заморожених персиків. Подавайте оладки зі сметаною, фруктовим йогуртом, гарячими напоями: чаєм, кава, латте.
- Куряче яйце - 1 штука
- Персик - 1-2 штук
- Кефір - 150 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів

Підготуйте зазначені інгредієнти. Персики використовуйте як свіжі, так і заморожені, давши їм відтанути і слив воду.

Кефір будь-якої жирності влийте в глибоку ємність, вбийте туди ж куряче яйце. Всипте цукровий пісок і сіль, збийте.

Додайте соду і борошно, ретельно втрутився їх в тісто.

Персик промийте у воді, располовіньте і видаліть кісточки. Наріжте м'якоть кубиками і додайте в тісто, перемішайте.

Прогрійте сковороду з рослинним маслом, столовою ложкою викладіть в масло порції тесту з шматочками персиків. Обсмажте по 1-2 хвилини з кожного боку до рум'яної.

Викладіть золотисті млинці на тарілку і подайте до столу теплими, скликавши рідних на чаювання з випічкою.