Рецепт Окрошка з квасом і ковбасою фото

Окрошка з квасом і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Окрошка - це російська холодний суп, який освіжає, втаязикє голод і спрагу одночасно. Подивіться, як приготувати окрошку з квасом і ковбасою. Тільки попереджаю - і її не ковтне ложки

Опис приготування:

Від такої окрошки ніхто не відязикаться - ні дорослий, ні дитина. Готуйте окрошки стільки, щоб відразу її з'їсти. Адже найсмачніша окрошка - свежеприготовленная. Для додання гостроти я часто додаю половину столової ложки гірчиці. Виходить дуже смачно!

  • Ковбаса шинка - 250 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Rediska - 5-7 штук
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Крем - 100 грам
  • Квас - 1 літр
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 1
Поріжте картоплю кубиком.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 2
Подрібніть варені яйця.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 3
Наріжте кубиками свіжі огірки.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 4
Також невеликим кубиком подрібніть ковбасу.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 5
Редис порізати скибочками.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 6
Змішайте всі інгредієнти, зверху присипте рубаною зеленню і перемішайте зі сметаною.
окрошка з квасом і ковбасою - фото крок 7
Заправьте окрошку квасом, посоліть за смаком і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти