Рецепт Ніжний крем, нагадує пломбір фото

Ніжний крем, нагадує пломбір
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко
Низькокалорійні
На святковий стіл , День народження , Новий рік
Десерти , Крем
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Серед усіх видів морозива мої діти і я вважаємо за краще пломбір. Спробувавши його, я відразу згадую дитинство. Якісний продукт має насичений і щільний вершковий смак. Приготуємо схожий крем.

Опис приготування:

І якщо ви хочете повторити цей приголомшливий аромат і смак, наприклад, додати його в прошарок торта або під фруктовий десерт, то зверніться до мого рецепту. Прочитайте уважно, як приготувати ніжний крем, нагадує пломбір. Ми не втрималися, і з'їли його відразу просто так ложками!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 85 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вершки для збивання - 250 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 4 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
ніжний крем, нагадує пломбір - фото крок 1
Жовтки перетріть з двома видами цукру. Потім додайте до них крохмаль. Перемішайте все, щоб не залишилося грудочок.
ніжний крем, нагадує пломбір - фото крок 2
Молоко підігрійте майже до кипіння. Тонким струменем влийте його в жовтки, постійно помішуючи.
ніжний крем, нагадує пломбір - фото крок 3
Масу перелийте в каструльку. Варіть на повільному вогні до загусання. Потім додайте туди масло. Перемішайте до розчинення. Поставте масу на водяну баню, постійно її заважаючи.
ніжний крем, нагадує пломбір - фото крок 4
Окремо збийте вершки до стійких піків. Обережно вмішати їх в основну масу. Крем готовий! приємною дегустації, sladkoezhki!

Схожі рецепти