Рецепт Ніжний бісквіт фото

Ніжний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я дуже люблю різноманітну випічку, але для особливих випадків хочеться приготувати щось особливе. Наприклад, смачний торт з бісквітними коржами. Розповім, як приготувати самий-самий ніжний бісквіт.

Опис приготування:

Рецепт цього бісквіта розрахований для форми діаметром 24 см. Виходячи з розмірів вашої форми для випічки, ви можете збільшити або зменшити кількість інгредієнтів. Яйця підготуйте заздалегідь, так як вони повинні бути кімнатної температури.

  • Борошно - 115 грам
  • Крохмаль картопляний - 115 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Цукор - 220 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1
Змішайте борошно з картопляним крохмалем і просійте.
2
Мартенс відділи Желтков.
3
У чашу міксера покладіть жовтки, цукор, сіль і збивайте близько 20-ти хвилин, до пухкої маси білого кольору.
4
Перекладіть збиті жовтки в більшу миску і, поступово додаючи борошняну суміш, обережно перемішуйте лопаткою рухами зверху вниз.
5
Збийте білки до стійких піків.
6
Додайте збиті білки в тісто, так само акуратно перемішуючи.
7
Перекладіть тісто в форму для випічки, змащену маслом.
8
Випікайте бісквіт 45 хвилин при температурі 180 градусах.
9
Готовому бісквіту дайте трохи охолонути в формі, потім викладіть його на решітку на столі і дайте охолонути повністю.

Схожі рецепти