Рецепт Німецький шоколадний торт фото

Німецький шоколадний торт
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Тісто , Шоколад
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Відмінний рецепт для любителів шоколаду і ласунів. Чудовий і дуже смачний торт, який можна приготувати на домашнє свято.

Опис приготування:

Для приготування цього торта доведеться трохи повозитися. Спочатку приготуйте тісто для коржів. Для цього розтопіть шоколад з кавою, какао і невеликою кількістю води. Збийте частина масла з цукром, коричневим цукром, ваніліном і 2 яйцями. Додайте в тісто шоколадну масу, борошно, розпушувач, сіль, соду і йогурт не зупиняючи збивання. З тіста випікаючи коржі. Для крему збийте білки з лимонною кислотою і цукром, додайте сироп, масло і какао. Кожен корж змастіть шоколадним кремом, також змастити торт з усіх боків. Посипте кокосовою стружкою, охолодіть в холодильнику пару годин і подавайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 450 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Чорний шоколад - 150 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Йогурт - 1 Склянка
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Яйця - 6 штук
  • Какао-порошок - 8 Ст. Ложок
  • Розчинна кава - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Кислота лимонна - 0, 25 чайних ложки
  • Кокосова стружка - За смаком
німецький шоколадний торт - фото крок 1
З'єднайте в каструлі шоколад, кава, 2 ложки какао і півсклянки води.
німецький шоколадний торт - фото крок 2
Нагрівайте, помішуючи, до повного розчинення. Потім охолодіть до кімнатної температури.
німецький шоколадний торт - фото крок 3
100 грам масла і 100 грам цукру, а також коричневий цукор збийте в пишну масу. Додайте ванілін і 2 яйця.
німецький шоколадний торт - фото крок 4
І, продовжуючи збивати, вливання шоколад, а також додайте борошно, розпушувач, сіль, соду і йогурт.
німецький шоколадний торт - фото крок 5
Тісто розлийте в діві круглі форми і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Готові коржі охолодіть і розріжте на дві частини кожен.
німецький шоколадний торт - фото крок 6
Зваріть з 100 грам цукру і чверті склянки води сироп. Білки 4 яєць, лимонну кислоту і 50 грам цукру добре збийте. Чи не зупиняючи збивання, влийте гарячий сироп і додайте по частинах 350 грам вершкового масла. Продовжуйте збивати ще хвилин 5-7, в кінці додайте 6 ложок какао.
німецький шоколадний торт - фото крок 7
Кожен корж змастіть шоколадним кремом, також змастити торт з усіх боків. Посипте кокосовою стружкою, охолодіть в холодильнику пару годин і подавайте на стіл.

Схожі рецепти