Начинка для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки сьогодні не здивуєш нікого. Це смачна і універсальна закуска, яку готують для свят або ж просто до вечері. Пропоную варіант, як приготувати начинку для тарталеток.
Тарталетки роблять з солодкими, солоними, молочними начинками. Крім окремих продуктів, тарталетки фаршируються салатами, які дуже зручно подавати на фуршеті, коли потрібно нагодувати велику кількість людей. Для дітей можна зробити десертні тарталетки з кремом і ягодами, з морозивом і шоколадом, а ось дорослим більше підійде м'ясної варіант або коктейль з морських продуктів. Самі тарталетки можна використовувати вже готові, а можна приготувати їх самостійно з листкового, пісочного тіста і навіть з сиру.
- tartalettes - 10 штук
- Печериці - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Соняшникова олія - За смаком
- Каррі, сіль і перець - За смаком
- Сир твердий - 200 грам
1. Тарталетки беремо вже готові. Гриби чистимо, видаляємо у них край плодоніжки, потім моєму і відкидаємо на друшляк, після нарізаємо невеликими шматочками. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо дрібними кубиками.
2. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи соняшникової олії, відправляємо цибулю, обсмажуємо до золотистої скоринки після чого додаємо гриби. Додаємо каррі, сіль і перець.
3. Твердий сир подрібнюємо на дрібній тертці, трохи залишаємо, а решта додаємо до приготованим грибів і цибулі, перемішуємо.
4. Готову начинку викладаємо всередину кожної тарталетки, потім зверху посипаємо сиром, що залишився. З 1-2 хвилини відправляємо тарталетки в мікрохвильову піч або духовку, щоб розплавився сир. Смачного!