Рецепт Начинка для тарталеток фото

Начинка для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Молочні продукти , Сир , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Начинки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Тарталетки сьогодні не здивуєш нікого. Це смачна і універсальна закуска, яку готують для свят або ж просто до вечері. Пропоную варіант, як приготувати начинку для тарталеток.

Опис приготування:

Тарталетки роблять з солодкими, солоними, молочними начинками. Крім окремих продуктів, тарталетки фаршируються салатами, які дуже зручно подавати на фуршеті, коли потрібно нагодувати велику кількість людей. Для дітей можна зробити десертні тарталетки з кремом і ягодами, з морозивом і шоколадом, а ось дорослим більше підійде м'ясної варіант або коктейль з морських продуктів. Самі тарталетки можна використовувати вже готові, а можна приготувати їх самостійно з листкового, пісочного тіста і навіть з сиру.

  • tartalettes - 10 штук
  • Печериці - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Каррі, сіль і перець - За смаком
  • Сир твердий - 200 грам
начинка для тарталеток - фото крок 1
1. Тарталетки беремо вже готові. Гриби чистимо, видаляємо у них край плодоніжки, потім моєму і відкидаємо на друшляк, після нарізаємо невеликими шматочками. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо дрібними кубиками.
начинка для тарталеток - фото крок 2
2. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи соняшникової олії, відправляємо цибулю, обсмажуємо до золотистої скоринки після чого додаємо гриби. Додаємо каррі, сіль і перець.
начинка для тарталеток - фото крок 3
3. Твердий сир подрібнюємо на дрібній тертці, трохи залишаємо, а решта додаємо до приготованим грибів і цибулі, перемішуємо.
начинка для тарталеток - фото крок 4
4. Готову начинку викладаємо всередину кожної тарталетки, потім зверху посипаємо сиром, що залишився. З 1-2 хвилини відправляємо тарталетки в мікрохвильову піч або духовку, щоб розплавився сир. Смачного!

Схожі рецепти