Мус з вишні
(покроковий рецепт з фото)
Мус з вишні - красивий низькокалорійний десерт з використанням вишневого джему. Готувати його дуже просто і швидко. Переконайтеся самі!
Приготуємо вишневий мус в хрустких вівсяних кошиках. Для тесту змішайте яйце з сиром, додайте вівсяні висівки і добре вимісити. Дайте тесту постояти в холодильнику 20 хвилин, потім сформуйте кошики і випікання їх в духовці. Поки кошики випікаються, приготуйте мус. Змішайте джем, сік і манку і проваріть після закипання 5 хвилин. Потім охолодіть до кімнатної температури і збийте за допомогою міксера. Розкладіть по готовим кошиках, прикрасьте за смаком і подайте на стіл. Смачного!
- Висівки - 70 грам
- Сир - 30 грам
- Вишневий джем - 200 грам
- Вишневий сік - 1 Склянка
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Обкладинка - 1 щіпка
Змішайте яйце з сиром.
Додайте вівсяні висівки, щіпку кориці і вимісити тісто. Приберіть його на 20 хвилин в холодильник, потім сформуйте з нього кошики і випікання в духовці при 180 градусах протягом півгодини.
Поки кошики випікаються, змішайте джем, сік і манку і проваріть після закипання 5 хвилин. Потім охолодіть до кімнатної температури.
Остиглий мус збийте за допомогою міксера.
І розкладіть його по підоспілі кошиках. Для краси можна нанести сітку з розтопленого шоколаду.