Мойва в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Мойва - риба на любителя, але якщо ви себе до таких зараховуєте, раджу дізнатися, як приготувати мойву в мікрохвильовці. Так вона виходить соковитою, смачною, і зовсім не жирної.
Чесно кажучи, боялася готувати мойву через сильний запах, але якщо вже хтось додому притягнув так багато, - потрібно було щось робити Так ось, я здивувалась, наскільки соковитою і смачною вона може вийде, якщо приготувати мойву в мікрохвильовці.
Рецепт:
1. Для початку мойву я промила, почистила і виклала обсохнути на паперовий рушник.
2. Тим часом я нашаткувати зелень. У мене була петрушка, кріп і базилік, але звичайно ж, дозволено додавати взагалі будь-які спеції, вже що кому подобається.
3. Та ж штука і з соусом - у мене був тільки майонез, але ви можете змінити цей простий рецепт мойви в мікрохвильовці, і замість нього взяти сметану, гірчицю або кетчуп. Словом, соус ретельно перемішуємо з зеленню і приправами за смаком.
4. І все, що нам залишилося, це викласти нашу мойву на спеціальне блюдо для СВЧ-печі, і залити її зверху нашим соусом. Відправляємо в мікрохвильовку на 10-15 хвилин в залежності від розміру риби на максимальній потужності.
І все! Розкладаємо по тарілках, і можна подавати як окрему страву, або ж з гарніром. Всім любителям дрібної рибки рекомендую цей рецепт Удачі!
- Мойва заморожена - 500 грам
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Зелень - 100 грам
Рецепт:
1. Для початку мойву я промила, почистила і виклала обсохнути на паперовий рушник.
2. Тим часом я нашаткувати зелень. У мене була петрушка, кріп і базилік, але звичайно ж, дозволено додавати взагалі будь-які спеції, вже що кому подобається.
3. Та ж штука і з соусом - у мене був тільки майонез, але ви можете змінити цей простий рецепт мойви в мікрохвильовці, і замість нього взяти сметану, гірчицю або кетчуп. Словом, соус ретельно перемішуємо з зеленню і приправами за смаком.
4. І все, що нам залишилося, це викласти нашу мойву на спеціальне блюдо для СВЧ-печі, і залити її зверху нашим соусом. Відправляємо в мікрохвильовку на 10-15 хвилин в залежності від розміру риби на максимальній потужності.
І все! Розкладаємо по тарілках, і можна подавати як окрему страву, або ж з гарніром. Всім любителям дрібної рибки рекомендую цей рецепт Удачі!