Морозиво «Ірландський кави»
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво "ірландський кави" - десерт, який відмінно підійде для вечірок, дівочих посиденьок і святкового столу. Насичений смак кави з вершками підкреслюють гірчинка чорного шоколаду і віскі.
Ділюся рецептом, як приготувати морозиво "ірландський кави" . Готувати його легко, просто заздалегідь заваріть міцну каву і заморозьте разом з вершками в морозильнику. Якщо хочете подавати його дітям, то замініть алкоголь на 1/3 немає. L. Меленої кориці. Приємних вам клопоту на кухні!
- Кава міцний - 300 мілілітрів
- Вершки 30% жирності - 300 мілілітрів
- Віскі - 2 Ст. Ложки (або коньяк)
- Шоколад чорний - 100 грам
- Цукор - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Заваріть міцну каву, остудіть.
Розлийте каву і 1/2 обсягу вершків в формочки для льоду, помістіть в морозильник на годину.
Шоколад і 1 ст. L. Вершків розтопіть в каструлі з подвійним дном. Кавовий лід, віскі і цукор за смаком (приблизно 1 ст. Л.) змішайте до великої крихти за допомогою блендера в режимі пульсації.
Додайте вершковий лід, змішайте.
Влийте розтоплений шоколад, змішайте.
Вершки збийте до пишності. Розлийте десерт в келихи, прикрасьте збитими вершками. Смачного!