Карамельний кави
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування кави на карамельному сиропі. Солодкий, ароматний і дуже смачний. Напій може стати самостійним десертом, коли хочеться побалувати себе. Беріть на замітку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати карамельний кави. Для цього рецепта можна взяти як мелену каву, так і розчинна. Молоко додається за смаком. Якщо любите, можна додати в карамель корицю і мелений мускатний горіх.
- Вода - 200 мілілітрів (гаряча)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Молоко - 70 мілілітрів
- Кава - 2 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

У каструльці або в сотейнику розтопіть цукор на невеликому вогні.

Цукор повинен перетворитися в рідку карамель. Охолодіть її трохи і додайте гарячу воду. Перемішайте до повного розчинення.

Слідом додайте кави. Доведіть його тричі до кипіння, постійно знімаючи з вогню.

Процідіть кави і налийте в чашку.

Збийте молоко за допомогою капучинатора.

Додайте вспененное молоко в чашку.

Карамельний кава готова!