Рецепт Карамельний кави фото

Карамельний кави
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Цукор
Страви без випічки
На полуденок , На сніданок
Напої , Кава
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Оригінальний рецепт приготування кави на карамельному сиропі. Солодкий, ароматний і дуже смачний. Напій може стати самостійним десертом, коли хочеться побалувати себе. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати карамельний кави. Для цього рецепта можна взяти як мелену каву, так і розчинна. Молоко додається за смаком. Якщо любите, можна додати в карамель корицю і мелений мускатний горіх.

  • Вода - 200 мілілітрів (гаряча)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Кава - 2 чайних ложки
карамельний кави - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
карамельний кави - фото крок 2
У каструльці або в сотейнику розтопіть цукор на невеликому вогні.
карамельний кави - фото крок 3
Цукор повинен перетворитися в рідку карамель. Охолодіть її трохи і додайте гарячу воду. Перемішайте до повного розчинення.
карамельний кави - фото крок 4
Слідом додайте кави. Доведіть його тричі до кипіння, постійно знімаючи з вогню.
карамельний кави - фото крок 5
Процідіть кави і налийте в чашку.
карамельний кави - фото крок 6
Збийте молоко за допомогою капучинатора.
карамельний кави - фото крок 7
Додайте вспененное молоко в чашку.
карамельний кави - фото крок 8
Карамельний кава готова!

Схожі рецепти