Рецепт Морквяний тарт фото

Морквяний тарт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морквяний тарт - блюдо для справжніх гурманів і любителів овочів в будь-якому вигляді. Не лякайтеся назви: рецепт морквяного тарта досить простий і не вимагає ніяких екстраординарних інгредієнтів.

Опис приготування:

Морква - солодкий овоч. І"проявити" її солодкість можна в духовці. Рецепт морквяного тарта простий, ви переконаєтеся в цьому самі. Запікання вимагає 40 хвилин, але в іншому приготування швидке, не треба нічого обсмажувати заздалегідь або варити. В цілому, побачити, як, все дуже просто - чи хтось дізнавшись, як зробити морквяний тарт, буде сперечатися з тим, що блюдо - з розряду нехитрих. Однак за смаком це - тарт ресторанного рівня. Удачі в приготуванні!

  • Морква - 10 штук (краще візьміть молоду, хоча б кілька морквин.)
  • Яйця - 3 штуки
  • Селера - 1 штука (нам знадобляться його листя.)
  • Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Nezhirnaya крем - 3 Ст. Ложки(12%)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 120 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
морквяний тарт - фото крок 1
Підготуйте морква. Молоду моркву будемо запікати зверху пирога. Розріжте її на дві половини вздовж і відкладіть. Якщо у вас немає молодої моркви, тоді зрілу розріжте на кілька тонких пластин. Так вона краще запечеться.
морквяний тарт - фото крок 2
Замісити тісто для основи тарта. Змішайте борошно, вершкове масло, сіль і одне яйце. Отримане тісто розкачати в більшу корж висотою в пів сантиметра. Викладіть у форму для випікання пирогів і Тарту.
морквяний тарт - фото крок 3
Тісто має добре покривати форму. Виконайте виделкою в підставі кілька дірочок.
морквяний тарт - фото крок 4
Порубати решту морква невеликими шматочками. Засипте її картопляним крохмалем, додайте два яйця,
морквяний тарт - фото крок 5
Селера і сметану.
морквяний тарт - фото крок 6
Подрібніть і змішайте все блендером.
морквяний тарт - фото крок 7
У розігріту на 180 градусів духовку спочатку поставте запікати основу для тарта. З 10 хвилин. Потім дістаньте її, досить буде двох хвилин для того, щоб вона трохи охолола. І викладіть в основу морквяні начинку. Рівномірно розподіліть її. Покладіть зверху пластини з моркви. Запікайте при тій же температурі 30-40 хвилин.
морквяний тарт - фото крок 8
Морквяний тарт готовий! Насолоджуйтесь його приємним смаком:)

Схожі рецепти