Морква в медовому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Морква часто недооцінюють. Вона цілком може впоратися з роллю повноцінного гарніру поодинці. Потрібно тільки підкреслити, а потім посилити її смак. Це все вийшло в даному рецепті. Читайте!
Вийшло блюдо підійде для запеченої курки та індички, а також стейків. Можете спробувати різні поєднання, щоб знайти щось своє. Але для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати морква в медовому соусі в духовці. І, як часто трапляється, до солодкого смаку тут додасться пікантний часник.
- Морква - 1 кілограм
- Мед - 60 грам
- Вершкове масло або рослинна - 4 Ст. Ложки
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Приготуйте соус. Масло розтопіть, якщо взяли вершкове. Потім перемішайте його з медом, сіллю, перцем і подрібненим часником. Моркву наріжте соломкою.
2. Після цього перемішайте морква з соусом.
3. Потім соломку перекладіть на деко. Надішліть морква запікатися в духовку при 200 градусах на 25 хвилин.
4. Зверху присипте гарнір дрібно порізаною петрушкою. Смачного!