Рецепт Морква, тушкована з чорносливом фото

Морква, тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Фрукти , Морква , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

У не сезон овочів і фруктів так важливо отримувати необхідну кількість вітамінів і мікроелементів, але це непросто ... Потрібно обов'язково підживлювати себе корисними стравами, а для цього - знати рецепти.

Опис приготування:

Добре іноді просто перекусити чимось корисним. У мене завжди є напоготові кілька страв, які швидко готуються. Наприклад, сьогодні я розповім, як приготувати морква, тушковану із чорносливом. Таке поєднання інгредієнтів сподобається і дітям. А ще це рецепт - справжня вітамінна бомба.

  • Морква - 500 грам
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Волоський горіх - 100 грам
морква, тушкована з чорносливом - фото крок 1
Очистіть і натріть на крупній тертці моркву.
морква, тушкована з чорносливом - фото крок 2
Щоб чорнослив розм'як, залийте його окропом на 20 хвилин. Потім видаліть кісточки (якщо вони були) і наріжте невеликими шматочками.
морква, тушкована з чорносливом - фото крок 3
Все покладіть в каструлю для мікрохвильовки. Додати сіль, posaharite, залийте молоком. Перемішайте. Закрийте кришкою і відправляйте в мікрохвильовку на 12 хвилин при потужності 800 Вт.
морква, тушкована з чорносливом - фото крок 4
Пару раз можна перешкодити. Після потрібної кількості часу додайте вершкове масло, дайте постояти 5 хвилин. При подачі можна прикрасити волоським горіхом.

Схожі рецепти