Морква, тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
У не сезон овочів і фруктів так важливо отримувати необхідну кількість вітамінів і мікроелементів, але це непросто ... Потрібно обов'язково підживлювати себе корисними стравами, а для цього - знати рецепти.
Добре іноді просто перекусити чимось корисним. У мене завжди є напоготові кілька страв, які швидко готуються. Наприклад, сьогодні я розповім, як приготувати морква, тушковану із чорносливом. Таке поєднання інгредієнтів сподобається і дітям. А ще це рецепт - справжня вітамінна бомба.
- Морква - 500 грам
- Чорнослив - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Волоський горіх - 100 грам
Очистіть і натріть на крупній тертці моркву.
Щоб чорнослив розм'як, залийте його окропом на 20 хвилин. Потім видаліть кісточки (якщо вони були) і наріжте невеликими шматочками.
Все покладіть в каструлю для мікрохвильовки. Додати сіль, posaharite, залийте молоком. Перемішайте. Закрийте кришкою і відправляйте в мікрохвильовку на 12 хвилин при потужності 800 Вт.
Пару раз можна перешкодити. Після потрібної кількості часу додайте вершкове масло, дайте постояти 5 хвилин. При подачі можна прикрасити волоським горіхом.