Молочний суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Молочний суп з вермішеллю - дуже легкий і корисний супчик, який підійде і для дитячого харчування. Цей простий суп готується за лічені хвилини.
Кількість порцій: 4
- Молоко - За смаком
- Вермішель - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
1. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати вермішель і відварити до готовності. Злити воду, відкинувши вермішель на друшляк.
2. У каструлі довести молоко до кипіння. Додати вермішель і цукор, посолити за смаком. Перемішати і готувати на повільному вогні близько 3 хвилин.
3. Готовий суп розлити по тарілках, додати в кожну порцію шматочок вершкового масла.