Молочний суп з вермішеллю для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Багатьом діточками подобається вермішель, а ось супи вони не дуже люблять. Пропоную альтернативний варіант, в який можна додати цукор. Дивіться, як приготувати молочний суп з вермішеллю для дітей.
Молочний суп з вермішеллю потрібно їсти відразу, не залишати на потім. Макаронні вироби мають властивість розмокати в рідинах. Тому, якщо ви хочете приготувати суп заздалегідь, Будьте готові, що до прийому їжі він стане не зовсім таким, яким ви б хотіли його бачити. Це не борщ, який хороший на другий день!
- Вермішель - 200 грам
- Молоко - 1, 5 L
- Цукор - 50-100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка
Нам потрібна звичайна вермішель, яка продається в будь-якому магазині. Відміряємо потрібну кількість.
Ставимо каструлю на плиту. Виливаємо літр-півтора молока. Якщо ви хочете зварити більше молочного супу, а у вас не вистачає молока, просто розбавте його водою. Потім просто покладіть більше вершкового масла. Кип'ятимо молоко в каструлі.
У кипляче молоко висипаємо вермішель. Варимо, як зазвичай, до готовності. Перетравлювати теж не варто. Загалом, все той же процес варіння, як і в простій воді. Через 5 хвилин насипаємо цукор і щіпку солі. Для запаху можна покласти ванілін. В кінці кидаємо шматок вершкового масла.
Молочний суп з вермішеллю готується дуже швидко. Так що стежте і не відходьте від плити. Помішуйте суп під час варіння. Вимикаємо і подаємо на стіл. Смачного!