Молочні макарони
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати молочні макарони. Приготування не займе багато часу, зате результат вас приємно здивує! Приступаємо до приготування!
Такий молочний супчик відмінно підходить на сніданок і обід. Його люблять дітки і наминали за обидві щоки Обов'язково внесіть цей рецепт в список своїх улюблених страв - і ви не пошкодуєте! Я гарантую, що сподобається всім!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вермішель (дрібна) - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Починаємо приготування молочних макаронів з підготовки основних інгредієнтів.
Молоко наливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, додаємо сіль і цукор. Додаємо вермішель і ретельно все перемішуємо.
Варимо, постійно перемішуючи, протягом 10-15 хвилин.
Готові молочні макарони викладаємо на тарілку, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Суп готовий, смачного!