Млинці з полуничною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування млинців з полуницею. Дуже смачні, легко і швидко готуються. Раджу спробувати. Смачного!
Готуємо тісто для млинців і смажимо на розжареній сковороді. Потім топимо шоколад, поливаємо млинці і прикрашаємо свіжими ягідками.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/4 склянки
- Вода - 1/3 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2/3 склянки
- Цукор - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколад - 80-100 грам
- Полуниця свіжа - 1 Склянка
1
1. У великій мисці з'єднати яйце, молоко, воду і рослинне масло.
2
2. Додати борошно, цукровий пісок, сіль і збивати до отримання однорідної маси.
3
3. На середньому вогні розігріти млинниць, змастити олією і залити туди 1 ополоник готового тіста для млинців. З кожною стороною обсмажити до золотистого відтінку.
4
4. У середній сковороді на повільному вогні розтопити шоколад, зняти з вогню і відкласти в сторону.
5
5. Загорнути млинчики, залити розтопленим шоколадом. Прикрасити шматочками полуниці.