Рецепт Млинці з горіхами фото

Млинці з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Тісто , Горіхи
Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шукайте нові варіанти начинки для улюблених ласощів? Тоді спробуйте рецепт приготування млинців з горіхами і родзинками. Вони виходять дивно смачними і ароматними.

Опис приготування:

Млинці з горіхами в домашніх умовах - це не тільки шалено смачно, але корисно. В якості додаткових інгредієнтів можна використовувати не тільки родзинки, але і інші сухофрукти або цукати. Також при бажанні можна додати в начинку трохи лікеру або коньяку, якщо млинці для дорослих.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 500-600 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок(3 в тісто, 3 в начинку)
  • Яйце - 3 штуки
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 100 грам (по бажанню)
  • Горіхи - 200 грам
  • Шоколад - 100 грам (по бажанню)
млинці з горіхами - фото крок 1
1. Насамперед необхідно зайнятися тестом. У глибоку миску вбити яйця з дрібкою солі і невеликою кількістю цукру. Збити віночком до однорідності і невеликих бульбашок. Влити половину молока і акуратно перемішати. Всипати заздалегідь просіяне борошно і збити - тісто виходить досить густим. Поступово влити молоко, що залишилося, постійно перемішуючи тісто. Таким чином, млинці з горіхами в домашніх умовах будуть без грудочок. Вимити лимон, просушити і натерти трохи цедри - це додасть тесту неймовірний аромат і смак. Залишилося додати трохи рослинного масла, щоб млинці добре знімалися зі сковороди, і тісто буде повністю готове.
млинці з горіхами - фото крок 2
2. Паралельно потрібно залити гарячою водою родзинки, щоб він як слід набряк (за уязика, що він буде в начинці).
млинці з горіхами - фото крок 3
3. Один з важливих моментів смаження млинців - це сковорода. Краще брати тонку, з невисокими бортами і головне, щоб вона як слід розжарилася перш, ніж налити туди тісто. Смажити млинці з двох сторін.
млинці з горіхами - фото крок 4
4. Горіхи потрібно трохи подрібнити. Можна зробити це ножем або за допомогою блендера. Також в чашу відправити просушений ізюм і трохи цукру. Подрібнити до однорідної пасти, проте з шматочками горіха.
млинці з горіхами - фото крок 5
5. Як зробити млинці з горіхами улюбленими ласощами ласунів? Можна додати трохи розтопленого або тертого шоколаду. Все ретельно перемішати. Для дорослих можна влити трохи коньяку або улюбленого лікеру.
млинці з горіхами - фото крок 6
6. Злегка остиглі млинці можна фарширувати начинкою. Викласти невелику кількість на край і акуратно згорнути млинець рулетиком чи конвертом. Подавати такі млинці можна без добавок або ж зі сметаною, наприклад.

Схожі рецепти