Млинці з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з часником і сиром. Лише від одного тільки запаху з'являється апетит! Млинці виходять неймовірно смачними і ароматними. І готувати їх просто і швидко. Рекомендую!
Млинці з сиром та часником можна подати на вечерю. А готуються вони так. Смажимо млинці і готуємо начинку. Потім начинку загортаємо в млинець, складаємо в форму і запікаємо в духовці до золотистої скоринки.
- Кефір - 0, 5 L
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
- Цукор - За смаком
- Сир - 200 грам( твердий або плавлений)
- Часник - 1-2 зубчиків
1
1. Яйце ретельно збити з сіллю.
2
2. У кефір додати соду і добре перемішати.
3
3. Потім в кефір додати збите яйце, рослинне масло і все перемішати.
4
4. У тісто поступово додати борошно, постійно помішуючи. У разі появи грудочок дати тісту постояти хвилин 15, а потім знову перемішати.
5
5. Млинці смажити на добре розігрітій сковороді. Змащувати сковороду маслом не потрібно, так як в тесті воно вже міститься.
6
6. Готуємо начинку:
- сир натерти на середній терці,
- часник пропустити через землянку,
- все трохи посолити і перемішати.
- сир натерти на середній терці,
- часник пропустити через землянку,
- все трохи посолити і перемішати.
7
7. На кожен млинець викласти начинку і загорнути конвертиком.
8
8. Потім млинці укласти в змащену маслом форму для запікання.
9
9. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 7-10 хвилин. Млинці з сиром та часником готові. Смачного!