Мигдальне печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з меленим мигдалем, шоколадом і трохи какао.
Кількість порцій: 30
- Мигдаль - 100 грам
- Мука - 250 грам
- Цукрова пудра - 125 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 125 грам
- Шоколад - 50 грам
- Порошок какао - 1 Чайна ложка
Змішати 100 г меленого мигдалю, 250 г борошна, 125 г цукрової пудри, 1 яйце в мисці і додати 125 г вершкового масла розрізаного на шматки. Замісити тісто.
Поламати 50 г шоколаду на дрібні шматочки і додати в тісто з 1 чайною ложкою какао-порошку.
Скачати тісто в рулон близько 4 см діаметром, а потім загорнути в поліетиленову плівку і в холодильник мінімум на годину або на ніч.
Розігріти духовку до 180 ° С.
Дістати тісто з холодильника і нарізати скибочки 0, 5 см завтовшки.
Викласти на деко.
Дістати тісто з холодильника і нарізати скибочки 0, 5 см завтовшки.
Викласти на деко.
Випікати близько 20 хвилин, потім дати охолонути на решітці.
Важливо не пересмажити це печиво, інакше воно стане сухим і менш смачним.