Рецепт Мексиканський томатний суп фото

Мексиканський томатний суп
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Помідор , Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Національна мексиканська кухня абсолютно особлива. Вона гостра і пряна, має безліч шанувальників і в нашій країні. Розповім вам, як приготувати мексиканський томатний суп. Ситний і ароматний.

Опис приготування:

Гострий і насичений смак такого супу не залишить байдужими не тільки шанувальників мексиканської кухні. За бажанням гостроту можна зменшити, зменшивши кількість гострого чилі. Також можна регулювати густоту від звичного нам рідкого супчика до густого. Якщо подрібнити суп блендером, а потім додати квасолю, то ви в першу чергу акцентуєте увагу саме на квасолі. А якщо залишити все шматочки цілими, то отримаєте більш різноманітний смак.

  • Цибуля - 1 штука
  • Чилі перець - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка - 3 Ст. Ложки
  • Каєнський перець - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори в соку - 1 Склянка
  • Бульйон - 200-400 грам (овочевий)
  • Квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Тортілья - 2 штуки
1
Дрібно наріжте перець чилі, часник і цибулю.
2
Обсмажте цибулю на оливковій олії і додайте до нього часник і чилі.
3
Смажте кілька хвилин, потім додати перець, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
4
Киньте в сковороду гострий чилі мелений і коріандр.
5
Поріжте болгарський перець. Якщо взяти жовтий, то він буде красиво виділятися на тлі інших продуктів, але червоний теж можна. Додаємо його на сковороду і теж смажимо 2 хвилини.
6
В окремій каструльці з'єднайте отриману масу і банку томатів у власному соку.
7
Далі в каструльку додаєте бульйон. Кількість його залежить від особистих переваг. Якщо ви хочете густий суп, то додавайте поменше. Це справа смаку, як кому подобається.
8
На цьому етапі можна подрібнити суп за допомогою блендера до отримання пюреобразной маси. А можна залишити компоненти цілими.
9
Додайте квасолю в соусі. Варіть на повільному вогні ще 3 хвилини - і суп готовий.
10
Перед подачею можете прикрасити супчик кінзою. А ще дуже смачно приготувати чіпси. Для цього візьміть тортилью або тонкий лаваш, поріжте на кубики і підсмажте на сухій сковороді з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти