Рецепт Медовуха без дріжджів фото

Медовуха без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Мед
Пісні страви
На полуденок, На природу
Напої

Цей напій готували ще в XIX столітті наші предки. Медовуха має приємний квітковий аромат, володіє бадьорять властивостями, що особливо актуально в літній період, коли мучить спрага.

До вашої уваги - простий рецепт приготування медовухи без дріжджів. Час приготування медовухи - 2-3 місяці, весь цей період вона повинна зберігатися в холодильнику або погребі, одним словом холодному місці. Медовуха дуже рятує і виручає в період літньої спеки, спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

  • Холодна вода - 1 літр (кип'ячена)
  • Мед - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
медовуха без дріжджів - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
медовуха без дріжджів - фото крок 2
Розчиніть мед у воді.
медовуха без дріжджів - фото крок 3
Додаємо промиті родзинки.
медовуха без дріжджів - фото крок 4
Чи не герметично прикрийте банку блюдцем і залиште при кімнатній температурі на дві доби. Медовуха почне бродити.
медовуха без дріжджів - фото крок 5
Через марлю або сито процідіть напій в пляшку.
медовуха без дріжджів - фото крок 6
Через 2-3 місяці зберігання в холодному місці - напій буде готовий!

Схожі рецепти