Медовуха без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Цей напій готували ще в XIX столітті наші предки. Медовуха має приємний квітковий аромат, володіє бадьорять властивостями, що особливо актуально в літній період, коли мучить спрага.
До вашої уваги - простий рецепт приготування медовухи без дріжджів. Час приготування медовухи - 2-3 місяці, весь цей період вона повинна зберігатися в холодильнику або погребі, одним словом холодному місці. Медовуха дуже рятує і виручає в період літньої спеки, спробуйте і переконайтеся в цьому самі!
- Холодна вода - 1 літр (кип'ячена)
- Мед - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Розчиніть мед у воді.
Додаємо промиті родзинки.
Чи не герметично прикрийте банку блюдцем і залиште при кімнатній температурі на дві доби. Медовуха почне бродити.
Через марлю або сито процідіть напій в пляшку.
Через 2-3 місяці зберігання в холодному місці - напій буде готовий!