Медовий квас
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 8 дн. 2 г. 0 хв.
Це старовинний рецепт медового квасу був колись популярним, але зараз забувся. Згадуємо!
Опис приготування:
Всі інгредієнти йдуть на трилітрову банку. Лимон тримати 5 хвилин у гарячій воді, потім видавити його в півлітра кип'яченої охолодженої води. Покласти мед і цукор, перемішати, накрити марлею, залишити на добу при кімнатній температурі. Профільтрувати, розлити в пляшки, додати родзинки. Закрити їх кришками, закріпивши на шийці за допомогою шпагату. Витримати тиждень в холоді.
- Лимон - 1 штука
- Мед - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ізюм - 10 штук
Всі інгредієнти йдуть на трилітрову банку. Лимон тримати 5 хвилин у гарячій воді, потім видавити його в півлітра кип'яченої охолодженої води. Покласти мед і цукор, перемішати, накрити марлею, залишити на добу при кімнатній температурі. Профільтрувати, розлити в пляшки, додати родзинки. Закрити їх кришками, закріпивши на шийці за допомогою шпагату. Витримати тиждень в холоді.