Маслюки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання грибів і курки просто приголомшливе! А якщо запекти куряче філе, нафарширований його смаженими маслятами, вийде чудове блюдо, здатне прикрасити будь-який святковий стіл!
Сьогодні я вам розповім, як приготувати маслюки з куркою в домашніх умовах. Нижче наведено докладний покроковий рецепт приготування з фотографіями. На гарнір можна відварити картоплю або макарони. Одного філе цілком вистачить, щоб нагодує двох осіб. Хай щастить!
- Куряче філе - 2 штуки
- Масло - 600 грам
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Гриби ретельно промийте, очистіть від зайвих частинок і відварити в підсоленій воді. Потім остудіть, дрібно наріжте і посипте сіллю і перцем. Додайте крохмаль і дрібно нарізаний кріп.
Філе промиваємо і робимо в ньому за допомогою ножа кишеню. Всередину закладаємо грибну начинку.
Закріплюємо зубочисткою.
Яйце збийте, сіль і poperčite, видавіть в нього пару зубчиків часнику.
Філе мокніть в яйце і обваляйте в сухарях.
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії приблизно 15 хвилин.
Смачного!