Рецепт Маслюки на сковороді фото

Маслюки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Отже, у нас є відро свіжих, тільки зібраних маслюків, що ж можна з них приготувати? звичайно, ви можете зробити що завгодно, але швидше за все буде елементарно їх підсмажити з цибулею на сковороді.

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування маслюків на сковороді. Готується все елементарно. Маслюки промиваємо і очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо в підсоленій воді 15 хвилин, можна додати пів-цибулини. Потім обсмажуємо у вершковому маслі цибулю, додаємо гриби, сіль і перець. Смажимо до красивого золотистого кольору маслюків та цибулі. Хай щастить!

  • Масло - 1 кілограм
  • Вершкове масло - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
маслюки на сковороді - фото крок 1
Гриби ретельно промиваємо і очищаємо від плівок і лісового сміття. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.
маслюки на сковороді - фото крок 2
Поки варяться гриби, дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на вершковому маслі. Смажимо до золотистої скоринки.
маслюки на сковороді - фото крок 3
Додайте на сковороду зварити гриби, перемішайте і смажте на повільному вогні ще 15 хвилин. Сіль і перець за смаком.
маслюки на сковороді - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти