Маслюки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Отже, у нас є відро свіжих, тільки зібраних маслюків, що ж можна з них приготувати? звичайно, ви можете зробити що завгодно, але швидше за все буде елементарно їх підсмажити з цибулею на сковороді.
Це класичний рецепт приготування маслюків на сковороді. Готується все елементарно. Маслюки промиваємо і очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо в підсоленій воді 15 хвилин, можна додати пів-цибулини. Потім обсмажуємо у вершковому маслі цибулю, додаємо гриби, сіль і перець. Смажимо до красивого золотистого кольору маслюків та цибулі. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Вершкове масло - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Гриби ретельно промиваємо і очищаємо від плівок і лісового сміття. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.
Поки варяться гриби, дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на вершковому маслі. Смажимо до золотистої скоринки.
Додайте на сковороду зварити гриби, перемішайте і смажте на повільному вогні ще 15 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Смачного!