Маслюки на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Як же добре гуляти в осінньому лісі, а якщо ще й назбирати грибів, в нашому випадку маслюків, так взагалі краса! Крім того, грибочки можна приготувати на багатті, повірте, це дуже смачно!
Це простий рецепт приготування маслюків на багатті. Вам будуть потрібні свіженькі, тільки зібрані маслюки. Дуже ретельно очищаємо і промиваємо грибочки, адже потім не охота знаходити в страві лісової сміття. На середньому вогні обсмажуємо цибулю, потім цибулю - в сторону і в тому ж казані смажимо грибочки, додаємо через півгодини сметанку і сіль, а в кінці часник з уже обсмаженою цибулею. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Масло рослинне - За смаком
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Картопля - 2-3 кілограм
Очищаємо маслюки від лісового сміття, плівок і інших зайвих частинок. Кілька разів ретельно промиваємо.
В одному казанку відваріть молода картопля, а в іншому на рослинній олії обсмажте цибулю, до золотистої скоринки. Потім цибулю витягаємо і перекладаємо в миску, а на його місця кладемо гриби. Дотримуйтесь Вогнем, він повинен бути помірним, постійно помішуйте гриби. Через 30 хвилин, коли маслюки пустять сік, додаємо 4 ст.Л. Ложки сметани і сіль за смаком. Тушкуємо грибочки ще хвилин 15, а в самому кінці додаємо порізаний зубчик часнику і обсмажену цибулю.
Смачного!