Маслюки на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як же добре гуляти в осінньому лісі, а якщо ще й назбирати грибів, в нашому випадку маслюків, так взагалі краса! Крім того, грибочки можна приготувати на багатті, повірте, це дуже смачно!
Опис приготування:
Це простий рецепт приготування маслюків на багатті. Вам будуть потрібні свіженькі, тільки зібрані маслюки. Дуже ретельно очищаємо і промиваємо грибочки, адже потім не охота знаходити в страві лісової сміття. На середньому вогні обсмажуємо цибулю, потім цибулю - в сторону і в тому ж казані смажимо грибочки, додаємо через півгодини сметанку і сіль, а в кінці часник з уже обсмаженою цибулею. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Масло рослинне - За смаком
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Картопля - 2-3 кілограм
Очищаємо маслюки від лісового сміття, плівок і інших зайвих частинок. Кілька разів ретельно промиваємо.
В одному казанку відваріть молода картопля, а в іншому на рослинній олії обсмажте цибулю, до золотистої скоринки. Потім цибулю витягаємо і перекладаємо в миску, а на його місця кладемо гриби. Дотримуйтесь Вогнем, він повинен бути помірним, постійно помішуйте гриби. Через 30 хвилин, коли маслюки пустять сік, додаємо 4 ст.Л. Ложки сметани і сіль за смаком. Тушкуємо грибочки ще хвилин 15, а в самому кінці додаємо порізаний зубчик часнику і обсмажену цибулю.
Смачного!