Рецепт Маринований часник по-українськи фото

Маринований часник по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Маринований часник - дуже смачна закуска, яка може урізноманітнити будь-яке просте блюдо. Є різні способи приготування такого часнику, я пропоную замаринувати його по-українськи.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати маринований часник по-українськи, я розповім нижче. Гостроту перцю рекомендую вибирати на свій смак. Якщо любите «гарячіше» можна взяти перчик чилі. За бажанням в маринад можна додати лист смородини і парасольку кропу. Завдяки перцю закуска виходить на смак пікантною і гострою. Беріть мій рецепт на замітку!

  • Часник - 5-6 штук
  • Гострий червоний перець - 1 штука
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
маринований часник по-українськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринований часник по-українськи - фото крок 2
Зубчики часнику очистіть від шкірки. Blanshiruyte ги 5 хвилин у гарячій воді, потім залийте холодною.
маринований часник по-українськи - фото крок 3
На дно чистої стерилізованої банки викладіть скибочки червоного перцю і перець горошком.
маринований часник по-українськи - фото крок 4
Зверху викладіть часник.
маринований часник по-українськи - фото крок 5
Приготуйте маринад. Закип'ятіть воду з цукром і сіллю, залийте їй часник. Накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин. Потім злийте рідину назад в каструлю, доведіть знову до кипіння і додайте оцет.
маринований часник по-українськи - фото крок 6
Залийте гарячим маринадом часник. Закрийте банку і залиште до повного охолодження.
маринований часник по-українськи - фото крок 7
Часник по-українськи готовий, смачного!

Схожі рецепти