Мариновані гливи з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Такий оригінальний, але все ж доступний і простий рецепт маринованих глив з морквою не залишить байдужим жодного любителя гостреньких закусок. Готувати будемо майже східне блюдо!
Якщо ви хочете цей рецепт приготування маринованих глив з морквою застосувати для заготовок на зиму, тоді гриби треба попередньо проварити, як ви зазвичай це робите для маринування, а вже потім, при закладці в банки, додати зажарку з моркви, лука, часнику і соєвого соусу з оцтом. Так що зробити мариновані гливи з морквою в домашніх умовах - простіше простого!
- Гливи - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Цибуля зелена - 1 штука(1 пучок)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Гриби миємо, нарізаємо дрібно.

2. Морквину натираємо на тертці для моркви по-корейськи.

3. Цибулю і часник подрібнюємо довільно.

4. Обсмажити на рослинному маслі моркву до золотистого кольору.

5. Додамо лук і часник, обсмажити ще пару хвилин.

6. Одночасно з цибулею закладаємо і гливи. Три хвилини смажимо і знімаємо з вогню. Додамо соєвий соус, оцет, сіль і перець. Перемішаємо - і можна подавати!