Рецепт Мариновані гливи з морквою фото

Мариновані гливи з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Такий оригінальний, але все ж доступний і простий рецепт маринованих глив з морквою не залишить байдужим жодного любителя гостреньких закусок. Готувати будемо майже східне блюдо!

Опис приготування:

Якщо ви хочете цей рецепт приготування маринованих глив з морквою застосувати для заготовок на зиму, тоді гриби треба попередньо проварити, як ви зазвичай це робите для маринування, а вже потім, при закладці в банки, додати зажарку з моркви, лука, часнику і соєвого соусу з оцтом. Так що зробити мариновані гливи з морквою в домашніх умовах - простіше простого!

  • Гливи - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Цибуля зелена - 1 штука(1 пучок)
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
мариновані гливи з морквою - фото крок 1
1. Гриби миємо, нарізаємо дрібно.
мариновані гливи з морквою - фото крок 2
2. Морквину натираємо на тертці для моркви по-корейськи.
мариновані гливи з морквою - фото крок 3
3. Цибулю і часник подрібнюємо довільно.
мариновані гливи з морквою - фото крок 4
4. Обсмажити на рослинному маслі моркву до золотистого кольору.
мариновані гливи з морквою - фото крок 5
5. Додамо лук і часник, обсмажити ще пару хвилин.
мариновані гливи з морквою - фото крок 6
6. Одночасно з цибулею закладаємо і гливи. Три хвилини смажимо і знімаємо з вогню. Додамо соєвий соус, оцет, сіль і перець. Перемішаємо - і можна подавати!

Схожі рецепти