Рецепт Маринована квасоля по-корейськи фото

Маринована квасоля по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Пікантний смак маринованої квасолі по-корейськи запам'ятовується відразу. Блюдо відразу ж стає улюбленим! Овочевий склад припаде до душі і тим, хто дотримується дієтичного харчування або постить.

Опис приготування:

Маринованої квасолі по-корейськи багато хто дивується. До моркви вже звикли, а ось квасоля - в дивину. Смак у страви виходить - відмінний. А з традиційно засмаженої куркою або м'ясом - просто пальчики оближеш!

Розповідаю, як маринувати квасоля по-корейськи:

1. Квасоля промийте, видаліть кінчики, поріжте на 3-сантиметрові шматочки і бланшувати в киплячій підсоленій воді з лавровим листом протягом декількох хвилин (2-3). Потім злийте її на друшляк і залиште до охолодження.

2. Почистіть моркву і цибулю. Моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями.

3. Квасоля, нарізані моркву і цибулю покладіть в миску. Додайте до них пропущений через прес часник і акуратно перемішайте.

4. У каструлю влийте масло, додайте оцет, сіль, гострий і чорний перець, koriandr. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки закипить, вимкніть.

5. Гарячим маринадом залийте овочі і ретельно перемішайте. Після чого перекладіть в банку, остудіть при кімнатній температурі, закрийте кришкою і приберіть в холодильник на 12 годин. Готово!

Смачного!

  • Фасоль стручковая - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Растіітельное масло - 100 грам
  • Часник (зубчики) - 3 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Перець гострий мелений - 1/2 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
Маринованої квасолі по-корейськи багато хто дивується. До моркви вже звикли, а ось квасоля - в дивину. Смак у страви виходить - відмінний. А з традиційно засмаженої куркою або м'ясом - просто пальчики оближеш!

Розповідаю, як маринувати квасоля по-корейськи:

1. Квасоля промийте, видаліть кінчики, поріжте на 3-сантиметрові шматочки і бланшувати в киплячій підсоленій воді з лавровим листом протягом декількох хвилин (2-3). Потім злийте її на друшляк і залиште до охолодження.

2. Почистіть моркву і цибулю. Моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями.

3. Квасоля, нарізані моркву і цибулю покладіть в миску. Додайте до них пропущений через прес часник і акуратно перемішайте.

4. У каструлю влийте масло, додайте оцет, сіль, гострий і чорний перець, koriandr. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки закипить, вимкніть.

5. Гарячим маринадом залийте овочі і ретельно перемішайте. Після чого перекладіть в банку, остудіть при кімнатній температурі, закрийте кришкою і приберіть в холодильник на 12 годин. Готово!

Смачного!

Схожі рецепти