Маринована квасоля по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний смак маринованої квасолі по-корейськи запам'ятовується відразу. Блюдо відразу ж стає улюбленим! Овочевий склад припаде до душі і тим, хто дотримується дієтичного харчування або постить.
Маринованої квасолі по-корейськи багато хто дивується. До моркви вже звикли, а ось квасоля - в дивину. Смак у страви виходить - відмінний. А з традиційно засмаженої куркою або м'ясом - просто пальчики оближеш!
Розповідаю, як маринувати квасоля по-корейськи:
1. Квасоля промийте, видаліть кінчики, поріжте на 3-сантиметрові шматочки і бланшувати в киплячій підсоленій воді з лавровим листом протягом декількох хвилин (2-3). Потім злийте її на друшляк і залиште до охолодження.
2. Почистіть моркву і цибулю. Моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями.
3. Квасоля, нарізані моркву і цибулю покладіть в миску. Додайте до них пропущений через прес часник і акуратно перемішайте.
4. У каструлю влийте масло, додайте оцет, сіль, гострий і чорний перець, koriandr. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки закипить, вимкніть.
5. Гарячим маринадом залийте овочі і ретельно перемішайте. Після чого перекладіть в банку, остудіть при кімнатній температурі, закрийте кришкою і приберіть в холодильник на 12 годин. Готово!
Смачного!
- Фасоль стручковая - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Растіітельное масло - 100 грам
- Часник (зубчики) - 3 штуки
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Перець гострий мелений - 1/2 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2-3 штук
Розповідаю, як маринувати квасоля по-корейськи:
1. Квасоля промийте, видаліть кінчики, поріжте на 3-сантиметрові шматочки і бланшувати в киплячій підсоленій воді з лавровим листом протягом декількох хвилин (2-3). Потім злийте її на друшляк і залиште до охолодження.
2. Почистіть моркву і цибулю. Моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями.
3. Квасоля, нарізані моркву і цибулю покладіть в миску. Додайте до них пропущений через прес часник і акуратно перемішайте.
4. У каструлю влийте масло, додайте оцет, сіль, гострий і чорний перець, koriandr. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки закипить, вимкніть.
5. Гарячим маринадом залийте овочі і ретельно перемішайте. Після чого перекладіть в банку, остудіть при кімнатній температурі, закрийте кришкою і приберіть в холодильник на 12 годин. Готово!
Смачного!