Маринована капуста з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Коли ставлю цю капусту на стіл, завжди просять добавки. Тому рекомендую готувати з запасом - йде дуже швидко.
Це один з варіантів приготування дуже смачної маринованої капусти. Поріжте капусту і залийте її гарячою водою на 10 хвилин. Приготуйте маринад, додавши в нього крім спецій ще й обсмажену цибулю. Потріть моркву, очистіть часник. Складіть в ємність шарами капусту і моркву, додайте часник. Залийте розсолом, залиште під пресом на 1, 5 діб. Після цього можна подавати на стіл. Смачного!
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Шафран - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець - 1 щіпка
- Часник - 3 зубчики
Поріжте капусту великими шматками і залийте гарячою водою на 10 хвилин.
Доведіть до кипіння воду, киньте в неї сіль, цукор, спеції і оцет.
Поріжте і злегка обсмажте цибулю. Додайте його в розсіл і зніміть з вогню.
Потріть моркву, очистіть часник. Складіть в ємність шарами капусту і моркву, додайте часник. Залийте розсолом і залиште під пресом на 1, 5 діб. Після цього можна подавати на стіл.