Рецепт Маринована капуста з морквою по-корейськи фото

Маринована капуста з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Коли ставлю цю капусту на стіл, завжди просять добавки. Тому рекомендую готувати з запасом - йде дуже швидко.

Це один з варіантів приготування дуже смачної маринованої капусти. Поріжте капусту і залийте її гарячою водою на 10 хвилин. Приготуйте маринад, додавши в нього крім спецій ще й обсмажену цибулю. Потріть моркву, очистіть часник. Складіть в ємність шарами капусту і моркву, додайте часник. Залийте розсолом, залиште під пресом на 1, 5 діб. Після цього можна подавати на стіл. Смачного!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Шафран - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Червоний мелений перець - 1 щіпка
  • Часник - 3 зубчики
маринована капуста з морквою по-корейськи - фото крок 1
Поріжте капусту великими шматками і залийте гарячою водою на 10 хвилин.
маринована капуста з морквою по-корейськи - фото крок 2
Доведіть до кипіння воду, киньте в неї сіль, цукор, спеції і оцет.
маринована капуста з морквою по-корейськи - фото крок 3
Поріжте і злегка обсмажте цибулю. Додайте його в розсіл і зніміть з вогню.
маринована капуста з морквою по-корейськи - фото крок 4
Потріть моркву, очистіть часник. Складіть в ємність шарами капусту і моркву, додайте часник. Залийте розсолом і залиште під пресом на 1, 5 діб. Після цього можна подавати на стіл.

Схожі рецепти