Рецепт Маринована капуста з часником фото

Маринована капуста з часником
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Маринована капуста з часником вже багато років є однією з моїх найулюбленіших закусок! Крім того, тут присутні морква і буряк, що робить закуску ще більш насиченою вітамінами!

Така закуска особливо актуальна в холодну зиязик пору, коли наш організм потребує великої кількості вітамінів. Знаючи, як приготувати мариновану капуста з часником, сміливо приступайте до справи, адже готується капуста всього за два дні. Хай щастить!

  • Капуста - 3 кілограма
  • Морква - 3 штуки
  • Часник - 15 зубчиків
  • Буряк - 2 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
маринована капуста з часником - фото крок 1
Капусту промийте і дуже тонко наріжте.
маринована капуста з часником - фото крок 2
Буряк і моркву промиваємо, очищаємо і трьом на крупній тертці. Часник очищаємо і нарізаємо шматочками.
маринована капуста з часником - фото крок 3
Тепер перекладаємо все овочі (крім часнику) у великій тазик, ретельно перемішуємо руками. Розкладаємо овочеву масу в чисті трилітрові банки, зверху рівномірно розподіляємо зубчики часнику. Для маринаду: кип'ятимо воду з сіллю і цукром, вливаємо оцет з маслом. Розливаємо по банках маринад. Закриваємо банки кришками, ставимо їх в холодну місці на кілька днів.
маринована капуста з часником - фото крок 4
Готову капусту зберігаємо в темному прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти