Маринована капуста з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Маринована капуста з часником вже багато років є однією з моїх найулюбленіших закусок! Крім того, тут присутні морква і буряк, що робить закуску ще більш насиченою вітамінами!
Така закуска особливо актуальна в холодну зиязик пору, коли наш організм потребує великої кількості вітамінів. Знаючи, як приготувати мариновану капуста з часником, сміливо приступайте до справи, адже готується капуста всього за два дні. Хай щастить! 
- Капуста - 3 кілограма
 - Морква - 3 штуки
 - Часник - 15 зубчиків
 - Буряк - 2 штуки
 - Вода - 1, 5 L
 - Оцет - 3 Ст. Ложки
 - Цукор - 6 Ст. Ложок
 - Сіль - 4 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Перець горошком - За смаком
 - Гвоздика - За смаком
 

Капусту промийте і дуже тонко наріжте.

Буряк і моркву промиваємо, очищаємо і трьом на крупній тертці. Часник очищаємо і нарізаємо шматочками.

Тепер перекладаємо все овочі (крім часнику) у великій тазик, ретельно перемішуємо руками. Розкладаємо овочеву масу в чисті трилітрові банки, зверху рівномірно розподіляємо зубчики часнику. Для маринаду: кип'ятимо воду з сіллю і цукром, вливаємо оцет з маслом. Розливаємо по банках маринад. Закриваємо банки кришками, ставимо їх в холодну місці на кілька днів.

Готову капусту зберігаємо в темному прохолодному місці. Смачного!