Маринована капуста на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати мариновану капусту на швидку руку, саме час дізнатися рецепт! Виходить неймовірно смачно, в якості народної закуски до застілля - саме воно!
Впевнена, що для всіх любителів овочевих салатів і закусок, а також усілякий солінь, така маринована капуста на швидку руку в домашніх вусів стане справжньою паличкою-виручалочкою! Адже іноді буває - перед приходом гостей подумали і про м'ясо, і про гарнір, а ось про закуску - немає. В такому випадку відразу ж згадуйте цей простий рецепт маринованої капусти на швидку руку і вперед!
- Капуста - 3 кілограма
- Морква - 1-2 штук
- Часник - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оцет - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 6 склянок
1. Ставимо на вогонь воду з перцем, сіллю і лавровим листом. Коли закипить - додамо цукор і оцет, доводимо до кипіння і знімаємо.
2. Капусту нарізаємо великими шматками.
3. Морква трьом на тертці і солимо.
4. Часник дрібно нарізаємо.
5. Викладаємо інгредієнти шарами, заливаємо охолодженим маринадом і - під прес на добу.
6. Готово! Їжте відразу або перекладіть в стерильні банки і закатати на зиму!