Манти зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - ситний і простий рецепт мантів зі свининою. Вам сподобається і сам процес готування, і результат. Навіть якщо ви вважаєте, що тісто- не ваша стихія, манти вийдуть відмінними, це точно!
Розповім, як зробити і приготувати манти зі свининою в домашніх умовах. Наскільки знаю, в краях, де люблять манти, свинину не шанують, але якщо ви до цього виду м'яса ставитеся щодо лояльно, вам обов'язково припаде до душі це смакове поєднання. Раджу настійно, спробуйте!
- Фарш свинячий - 900 грам (або 1 кг свинячого філе перекрутити в м'ясорубці з шматочком сала і морквою)
- Цибуля - 500 грам
- Вода - 600 грам
- Борошно - 900 грам (може знадобиться і більше)
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Для начинки змішаємо фарш, подрібнену цибулю і спеції. Я додаю пару пучок солі, свіжу зелень і чорний перець.
2. Тепер - тісто. Для тесту змішаємо борошно з сіллю і цукром, потім вливаємо потроху воду, відразу починаючи вимішувати тісто. Коли вимішати до однорідності і грудок не залишиться, додамо масло. Перемішає ще раз, розкачати тонкий корж. З неї склянкою вирізаємо гуртки і наповнюємо їх фаршем.
3. А тепер просто заліпимо краю і зваримо їх в окропі як пельмені - близько 10 хвилин. Я після цього їх ще і обсмажую трохи.
4. Готово! Кличте всіх до столу!