Маннік з грушею
(покроковий рецепт з фото)
У цього манника особливий аромат - ніжний і солодкий, це заслуга зрілої смачною груші. Рецепт простий, доступний, а результат шикарний, дивіться і пробуйте!
Розповідаю, як приготувати "маннік з грушею" . Застава смачного манника - час, не поспішайте все змішати і запекти. Манку потрібно залити кефіром, дай їй добре настоятися, просочитися, набрякнути. А потім додати решту інгредієнтів і випікати при 180 градусах час, може трохи більше або менше, орієнтуйте на свою духовку. Готовність перевіряйте лучиною, якщо вона виходить суха, то маннік готовий. Ще момент важливий - сода або розпушувач, що краще? Я вам так скажу, я люблю використовувати домашній розпушувач, в його складі вже є сода харчова, лимонна кислота і борошно в потрібній пропорції, це дозволяє отримати відмінний результат. Хай щастить!
- Манна крупа - 300 грам
- Кефір 2, 5% і вище - 300 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
- Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки (або 1 ч.Л соди)
- Яйце велике - 2 штуки
- Груша зріла - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
В іншій тарі збийте яйця з цукром до пишної щільної піни, додайте цю масу до манки, перемішайте добре.