Рецепт Маннік швидкий фото

Маннік швидкий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Молоко , Вершкове масло , Манька
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Манник
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 50 хв.

Всім нам знаком простий маннік, який не відрізняється особливою привабливістю в смаку. Тут я покажу, як приготувати маннік швидкий, який буде гідний святкового столу. Італійський варіант!

Опис приготування:

Це оригінальний рецепт, адже замість того, щоб заливати манку рідиною і довго наполягати, ми просто і швидко зваримо манну кашу, а потім перетворимо її в тісто, додавши ніжний сир і яйця.

Ніжний смак з лимонними нотками зведе з розуму будь-якого гурмана, це я вам гарантую. Обов'язково спробуйте!

  • Манька - 250 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
  • Rikotta - 250 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Лімончелло - 2 чайних ложки (по бажанню)
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
маннік швидкий - фото крок 1
У каструлі з'єднайте воду з молоком і закип'ятіть. Поступово додавайте манку, вимішуючи. Після манки додайте масло і дайте йому розчинитися. Варіть суміш ще 3 хвилини.
маннік швидкий - фото крок 2
В окремій мисці змішайте яйця, rikottu, цукор, ванілін, лімончелло або лимонний сік, а також натерту цедру лимона.
маннік швидкий - фото крок 3
Духовку розігрійте до 190 градусів. З'єднайте манку з сирною масою, вимішайте, щоб не було великих грудочок. Вилийте тісто у форму діаметром 22 см.
маннік швидкий - фото крок 4
Запікайте маннік 40 хвилин, потім остудіть і присипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти