Рецепт Мандаринова «мімоза» фото

Мандаринова «мімоза»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Фрукти , Мандарин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Ідеальний, на мій погляд, новорічний напій, який підкорить вас своїм смаком з першого ковтка, хочу запропонувати вам взяти на замітку. Я покажу, як приготувати мандаринову"Мімозу" . Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Що може бути більш святковим, ніж поєднання мандаринів і шампанського, згодні? Смак виходить дійсно чарівним, а аромат просто не передати словами! Хочете здивувати своїх близьких гостей? Тоді приготуйте для них"Мімозу" !

  • Шампанське - 1 штука (пляшка)
  • Мандарини - 20 штук
мандаринова
1. Сам процес насправді досить простий. Вимийте і висушіть мандаринки.
мандаринова
2. Вичавіть з них сік.
мандаринова
3. І з'єднайте його з коханою шампанським.
мандаринова
4. Мандаринова"Мімоза" - це приголомшливо смачно. Пригощайтеся!

Схожі рецепти