Мандаринова «мімоза»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.
Ідеальний, на мій погляд, новорічний напій, який підкорить вас своїм смаком з першого ковтка, хочу запропонувати вам взяти на замітку. Я покажу, як приготувати мандаринову"Мімозу" . Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Що може бути більш святковим, ніж поєднання мандаринів і шампанського, згодні? Смак виходить дійсно чарівним, а аромат просто не передати словами! Хочете здивувати своїх близьких гостей? Тоді приготуйте для них"Мімозу" !
- Шампанське - 1 штука (пляшка)
- Мандарини - 20 штук
1. Сам процес насправді досить простий. Вимийте і висушіть мандаринки.
2. Вичавіть з них сік.
3. І з'єднайте його з коханою шампанським.
4. Мандаринова"Мімоза" - це приголомшливо смачно. Пригощайтеся!