Рецепт Manciza фото

Manciza
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Борошно , М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Я хочу вас познайомити з чудовим блюдом -"Манчізой" . Це щось середнє між супом і другим блюдом. Ця страва - близький родич"Лагмана" . Воно не залишить вас байдужими. Смачно і ситно.

Опис приготування:

Отже, ділюся рецептом, як приготувати"Манчізу" . Я настійно рекомендую вам це узбецьке блюдо. Мій покроковий майстер-клас вам буде підказкою і наочним поясненням в процесі створення цієї страви. Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія для смаження - За смаком
  • Яйце - 1 штука
Manciza - фото крок 1
Для приготування манчізи візьміть картопля, яловичину, морква, цибуля, помідори, борошно, яйце, сіль, спеції.
Manciza - фото крок 2
Яловичину треба нарізати тонкими смужками, як для приготування бефстроганов. Сотейник або казан розігрійте. Влийте рослинне масло. Викладіть м'ясо і обсмажте з усіх боків. Перші 10 хвилин м'ясо не помішуйте.
Manciza - фото крок 3
Наріжте півкільцями цибулю. Додайте до м'яса і обсмажте разом.
Manciza - фото крок 4
Поріжте дрібно і додайте моркву.
Manciza - фото крок 5
Наріжте шматочками помідори і додайте до м'яса. Помідори слід нарізати так, щоб їх було зручно їсти в готовій страві, а сама форма нарізки значення не має.
Manciza - фото крок 6
Картопля очистіть і наріжте кубиком. Додайте до м'яса і перемішайте. Влийте 2 літра води.
Manciza - фото крок 7
Борошно помістіть в миску. Додайте яйце і трохи солі. Замісити туге тісто. Додайте водички до тесту стільки, щоб воно зібралося в кулю і було щільним. Стіл і руки можна припудрити борошном, щоб зручніше було працювати.
Manciza - фото крок 8
Тісто розкачати в пласт, дуже тонко. Далі нам потрібно нарізати тісто.
Manciza - фото крок 9
Ріжемо невеликими трикутниками. Можна також нарізати локшиною. Шматочки тесту не обов'язково повинні бути ідеально однаковими, але робіть їх невеликими.
Manciza - фото крок 10
Коли картопля доварити, опустіть в киплячий бульйон нарізане тісто. Варіть 3 хвилини. Перевірте на сіль. Додайте східних спецій за смаком. Я кладу тільки чорний мелений перець і хмелі-сунелі.
Manciza - фото крок 11
Подайте манчізу до столу. Ось наше шикарне, ситне, смачне і гарне блюдо готове. Дуже рекомендую приготувати і скуштувати.

Схожі рецепти