Малосольна оселедець в банку
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свій секретний рецепт приготування малосольной оселедця. Я хочу з вами поділитися своїм. Він простий і при цьому гарантовано смачний. Беріть на замітку!
Домашня малосольная оселедець - це зовсім не та оселедець яка продається в магазині. Вона набагато смачніше! Рецепт приготування дуже простий. Охоче ділюся ним з вами. Дивіться покрокові рекомендації до рецептом і готуйте із задоволенням!
- Оселедець - 2 штуки (свіжа)
- Вода - 1 літр (для розсолу)
- Сіль - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець запашний горошком - 10 штук
- Перець чорний горошком - 10 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте розсіл. Для цього закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, перець, лавровий лист. З моменту закипання кип'ятіть 2-3 хвилини. Зніміть з вогню, остудіть до кімнатної температури.
Очистіть оселедець, приготуйте з неї філе, наріжте на шматочки.
Складіть оселедець в банки шарами, перекладаючи кільцями ріпчастої цибулі.
Залийте оселедець остиглим розсолом. Поставте банки в прохолодне місце.
Приблизно через два дні оселедець буде готова. Подавайте оселедець з відвареною картоплею, кропом, кільцями салатного лука, збризніть ароматним рослинним маслом. Це дуже смачно, повірте!