Рецепт Макуха яблучний фото

Макуха яблучний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Яблуко дуже корисно для щоденного харчування. І це не пусті слова. З'ївши один плід в день, ми наповнюємо свій організм великою кількістю хімічних важливих мікроелементів.

Опис приготування:

Тому важливо включати цей фрукт в різних видах собі в раціон. Ось, наприклад, прочитайте про те, як приготувати макуха яблучний. На його основі можна зробити різну випічку, по типу оладий, кексів, пироги. Найвдаліше з макухи виходить моя улюблена пастила, яку продають на вулиці бабусі.

  • Яблуко - 5 штук
1
Рецепт дуже простий. Вам знадобиться соковижималка. Без неї ніяк.
2
Вичавивши сік, залишається м'якоть, яка і є макухою.
3
Додавайте її в десерт в пропорціях (приблизно): 5 яблук на 3 порції оладок. Або просто додайте макуха в тісто.
4
Міняйте кількість в залежності від ситуації і на ваш смак.

Схожі рецепти